ایمپلنت دندان



ایمپلنت مشابه ترین جایگزین یک دندان کامل، در ظاهر و حتی پایه داخل فک میباشد. این دندان جایگزین، در واقع شامل یک پایه فلزی و یک روکش مشابه دندان است، پایه فلزی طی یک جلسه جراحی ساده با خارج کردن کامل ریشه های دندان در لثه قرار میگیرد و در نهایت تاج یا روکش روی ان قرار خواهد گرفت. این درمان بیشترین عمر ماندگاری و بالاترین کیفیت جایگزین برای دندان را دارد. که یکی از دلایل آن جوش خوردن پایه و مواد آن با استخوان فک میباشد.


ایمپلنت دندان از روش های جایگزینی دندان های از دست رفته است که یک پایه فلزی در استخوان فک قرار داده می شود و سپس یک روکش دندان مانند ظاهر دندان روی این پایه قرار میگیرد تا ظاهری کاملا طبیعی و شکل دندان طبیعی داشته باشد.



پایه و ساختار ایمپلنت دندان چیست








ایمپلنت دندان راه نهایی برای احیای دندان هایی است که به کاملا از روکش تا ریشه خراب شده اند. گاهی نیز پیش میاید که از ایمپلنت برای جای خالی دندانی که قبلا کشیده شده استفاده می شود تا آن بخش خالی باعث بهم ریختگی و کجی دندان های اطراف نشود، عارضه ی پوسیدگی کامل دندان در واقع بیش از چیزی که فکر می کنید رایج است. در بسیاری از موارد، دندانپزشک راهی جز درآوردن کامل دندان در پیش روی خود نمی بیند. در این شرایط، ایمپلنت دندان راهی برای رفع مشکل بی دندانی و جبران این آسیب ظاهری و مشکلات گوارشی که در پی بی دندانی رخ میدهد باشد.





ایمپلنت دندان


از دست دادن یک یا چند دندان، ممکن است برای هر کسی در طول زندگی پیش بیاید. این موضوع علاوه بر آسیب به روحیه اعتماد به نفس، می تواند به زیبایی چهره ی شما نیز آسیب بزند. ایمپلنت دندان در این خصوص می توان بسیار مفید باشد و علاوه بر بازگرداندن توانایی‌ جویدن و لبخند زیبا، آسیب به فرم چهره را هم از میان ببرد. در این مقاله همراه مرکز تخصصی دندانپزشکی آمیتیس باشید تا همه چیز را درباره ایمپلنت دندان با شما در میان بگذاریم.


جنس های ایمپلنت دندان


جنس پایه ایمپلنت دندان از فلز تیتانیوم و یا زیرکونیا است. برای درمان ایمپلنت از فلز تیتانیوم و درصورتی که بدن بیمار به این فلز حساسیت داشته باشد(تعداد بسیار کمی ممکن است پیش بیاید) اولین جایگزین زیرکونیاست.




  • تیتانیوم یک فلز بسیار مقاوم در برابر خوردگی بوده




  • که در هر شرایطی و با هیچ ماده ای واکنشی انجام نمی دهد




  • به خوبی با بدن سازگار است و بدون هیچ ضرری با استخوان چفت می شود




  • همچنین طول عمر بالای این فلز در صورت انجام درست این جراحی توسط متخصص ماندگاری آن را تا ۲۰ سال تضمین میکند.




  • از دیگر مزیت های چشمگیر این فلز سبکی آن است که بعد از قرارگیری در دهان سنگینی حس نمی شود.




از این رو، برای استفاده داخل بدن بسیار مفید و بدون هر گونه ضرری است. از تیتانیوم در مصارف مختلف پزشکی بهره برده می شود که ایمپلنت دندان تنها یکی از آن ها به شمار می رود. این پایه ها به صورت پیچ هایی هستند که داخل یک پایه قرار گرفته و به مرور با استخوان های فک پیوند محکمی را شکل می دهند.


جنس پایه ایمپلنت فلز تیتانیوم


دلیل این پیوند محکم، تلاش بدن برای جبران آسیب اولیه وارد شده به قسمت پیوند پایه ایمپلنت دندان به فک است. با ترشح سلول های استخوان ساز داخل محل پیوند، فرآیند استخوان سازی شروع شده که در نهایت منجر به جوش خوردن کامل پایه های ایمپلنت با نسوج استخوانی جمجمه و فک می شود. این اتفاقات در طول ۳ تا ۴ ماه تا اتمام مراحل درمان ایمپلنت به طول بیانجامد. به همین دلیل ایمپلنت در دو مرحله ی کاشت پایه و قرار دهی تاج و روکش انجام می شود.


اجزای ایمپلنت


در اینجا باید اشاره کرد که استفاده از ایمپلنت مانند هر درمان دیگری با محدودیت هایی هم رو به روست. در واقع همه نمی توانند از ایمپلنت استفاده کنند. دلیل این موضوع در بیشتر موارد مشکلات سلامتی داوطلب و یا عدم تراکم استخوانی در وی است. همچنین در برخی موارد استخوان فک تحلیلی رفته که پس از بررسی پزشک امکان ایمپلنت اعلام می شود.


در این حالت، بیمار کاندیدای جراحی پیوند استخوان فک می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه مربوط به همین درمان مراجعه و یا با مرکز تخصصی دندانپزشکی آمیتیس تماس بگیرید. با صرف نظر از شرایط خاص، معمولا ایمپلنت درمانی محبوب و اگر توسط متخصص با تجربه انجام شود با نرخ موفقیت بالای ۹۷ درصد است. طول عمر ایمپلنت بسیار بالا بوده و تنها و بهترین روش درمانی بی دندانی به شمار می آید.


نکات کلیدی در برآورد هزینه ایمپلنت


عکس قبل و بعد ایمپلنت دندان


عکس قبل و بعد ایمپلنت دندان در کلینیک دندانپزشکی آمیتیس


ما در حین درمان ایمپلنت شما را با هزینه های اضافی سوپرایز نمی کنیم. وقتی که به دنبال یافتن قیمت ایمپلنت هستید با تعرفه های مختلفی در مراکز مختلف مواجه خواهید شد اما بدانید که هیچ پزشکی بدون معاینه کامل شما و تهیه رادیوگرافی OPG و CBCT نمیتواند هزینه دقیقه ایمپلنت کامل را برآورد کند.


در مرکز دندانپزشکی تخصصی آمیتیس کلیه مراحل جراحی قرار دادن فیکسچر کاور اسکرو و هیلینگ اباتمنت و کلیه مراحل پروتزی و ساخت روکش های PFM و زیرکونیا توسط متخصص جراحی لثه و ایمپلنت و متخصص پروتزهای دندانی انجام می شود و با توجه به اینکه کلیه این مراحل در مرکز آمیتیس توسط متخصصین با تجربه این مرکز انجام می شود شما نیاز به مراجعه به مطب های مختلف و انجام هزینه های اضافی نخواهید داشت.


با توجه به اینکه قیمت ایمپلنت دندان برای برخی از بیماران چالش برانگیز است در مرکز دندانپزشکی تخصصی آمیتیس شرایط پرداخت هزینه ایمپلنت به صورت اقساطی فراهم شده است که در زمان ویزیت و مشاوره رایگان توسط متخصصین مربوطه شرایط به طور کامل برای شما توضیح داده خواهد شد. مسلماً تخصص تجربه و مهارت دندانپزشک متخصص ایمپلنت و ضمانت کار در طولانی مدت بسیار مهمتر از قیمت و هزینه می باشد.


مسلما با یک بررسی ساده در اینترنت با قیمت های بسیار پایین ایمپلنت در مراکز درمانی مختلف مواجه خواهید شد اما باید بدانید و بررسی کنید که آیا آن مراکز تمامی هزینه های لازم را به شما اعلام کردند؟ آیا درمان شما در آن مراکز با قیمت پایین ایمپلنت توسط پزشک متخصص جراحی ایمپلنت انجام می شود؟


آمیتیس به صورت یک تیم متشکل از دندانپزشکان متخصص با تجربه شامل متخصصین پریو یا جراحی لثه و متخصص پروتزهای دندانی و زیبایی در یک مکان و با یک هزینه در صرفه جویی کردن هزینه درمان شما، تلاش نموده اند و به این ترتیب شما نیازمند ملاقات های متعدد با دندانپزشکان متعدد در مکان های متعدد و انجام هزینه های اضافی نیستید.




ساختار ایمپلنت دندان







ایمپلنت دندان از دو قسمت اصلی تشکیل شده است. این دو قسمت اصلی، فیکسچر Fixture و اباتمنت Abutment هستند. قسمت داخل فک فیکسچر و قسمت تاج که بالای لثه قرار دارد، اباتمنت نامیده می شود. همان طور که قبلا اشاره کردیم،‌ جنس پایه های این ساختار، یعنی فیکسچر از فلز تیتانیوم است. این پایه، با متابولیسم بدن تداخلی نداشته، و امکان لغزش، آسیب یا هر گونه ناهنجاری ای نمی شوند.





Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *